28 juni, 2016

Våra tjänster

FULLCONTAINER / FCL

Här erbjuder vi ett antal olika containerutförande som passar dina önskemål. Vi har allt ifrån vanliga 20 till 40-fotscontainers eller 20 till 40-fots så kallade flat racks där man kan lasta gods som är extra brett och högt. Vi kan även erbjuda Open Top som innebär att man kan lasta med kran genom taket på containern om det skulle behövas. Då vår nisch är helhetslösningar så kan vi även här hjälpa er med allt från upphämtning av godset till utlevererat till er kund, självklart med konsultation angående vilka transportdokument som krävs för respektive destination.

SAMLASTNING / LCL

Om ni enbart vill skicka iväg några paket/pallar från Sverige till utlandet och känner att ni inte får ihop till en hel container själva så kan vi hjälpa er hantera detta i vår samlastning där vi använder oss av ett stort gediget agentnätverk utspritt i hela världen. Här kan vi erbjuda helhetslösningar där vi hjälper Er med upphämtningen till vår samlastningsterminal hela vägen till levererad dörr på valfri destination. Vi hjälper dig även med konsultation angående vilka dokument som krävs för just din transport.

FLYG

Har ni bråttom att få iväg ert gods till er kund så är flygfrakt ett bra alternativ. Här erbjuder vi en mycket snabb och stabil service då vi kan hämta upp ert gods i princip samma dag som vid bokning om den läggs på morgonen. Därefter levererar vi med passande flygbolag till er destination där vi kan erbjuda utkörning om så önskas. Vi har hög fokus på att ge snabba kostnadsförslag då vi av erfarenhet vet att detta uppskattas.

PRIVATPERSON

Det finns en uppsjö av bestämmelser och varianter av transporter som privatpersoner måste ta ställning till när de t.ex. ska flytta utomlands. Vi hjälper dig välja rätt typ av transport och meddelar även vilka nödvändiga transportdokument som behövs för just din destination. Vi finns alltid tillgängliga för frågor då vi anser detta är mycket viktigt så att kunden ska känna sig trygg hela vägen. Vi erbjuder varuförsäkring om så önskas då detta rekommenderas om olyckan är framme.