28 juni, 2016

Våra tjänster

Samlastning / LCL

Neutral Samlastning är verkligen något som vi på Tellus brinner för och att hjälpa våra kunder att hitta riktigt bra lösningar har varit en grundsten sedan företaget skapades 1983.

Tillsammans med vår partner i Hamburg har vi service till över 500 destinationer varav 182 av dem är direktdestinationer utan omlastning. Detta medför snabb transittid, minimerad risk för skador samt ett mycket stort utbud av destinationer där vi kan hantera farligt gods.

Då vi använder oss av ett av världens största Neutrala Samlastningsnätverk så medför det att vi på de flesta destinationer kan erbjuda DAP service. Detta kan vara ett bra alternativ om ni saknar egen agent på destinationen.

På vårt seglingsschema finner ni lätt er önskade destination tillsammans med alla nödvändiga datum för senast leverans till vår terminal samt avgång och ankomstdatum.

Hitta din avgång på Seglingsschemat

Samlastning i röd container

Upphämtning till samlastningsterminal

Behöver ni hjälp med upphämtning till vår terminal så har vi tillsammans med vår partner rikstäckande upphämtningsmöjligheter. Från bokningstillfälle klarar vi generellt av att leverera till vår terminal på 1-2 dagar hela vägen upp från Stockholmsregionen.

För upphämtningspris vänligen kontakta oss på telefon eller Email.