Samlastning till Tokyo

Jag antar att vetskapen att Japan är den tredje största ekonomin inte har gått många förbi. Det diplomatiska samarbetet började i slutet av 1800 talet och har sedan dess utvecklats och vuxit tills där vi är idag. I dagsläget har ungefär 1500 svenska företag någon slags verksamhet tillsammans med Japan och intresset av Sverige har i hög grad uppkommit till följd av deras vilja att lära sig mer om innovationer och nya affärsmodeller som svenska företag tillhandahåller. Detta kan vara mycket viktigt när den internationella konkurrensen ökar konstant.

När man köper högteknologiska varor från Sverige är vägen från tillverkaren till köparen minst lika viktig. För att säkra att varorna är i samma skick som de var när de hämtades hos säljaren fram till köparen så behöver man överväga lämpligt transportsätt för att uppnå kundernas behov.

Tellus Shipping Tillsammans med SACO Shipping i Hamburg kan tillsammans erbjuda en av marknadens snabbaste neutrala samlastningsservice från Göteborg CFS till Tokyo CFS, då går containern utan omlastning från Hamburg till Tokyo. Detta reducerar både risken för skador samt ledtiden mellan säljaren och köparen.

Välkomna att höra av Er för ytterligare information om denna service och vad vi kan göra för att stärka ert utbud mot era kunder.

Lämpliga avgångar hittar ni i vårt seglingsschema.

För kontakt är ni välkomna att kontakta Fredrik Richardson: fredrik.richardson@tellusshipping.se eller +46 31100532