Samlastning till Australien

Är du trött på ständiga förseningar via Singapore eller andra tröga T/S hamnar? Då har vi den perfekta LCL servicen för dig.

Tillsammans med SACO Shipping i Hamburg erbjuder vi 6 destinationer varav 5 av dem går direkt från Hamburg utan omlastning på vägen. Detta bygger på CMA CGM NEMO service vilket medför att vi undviker Singapore och går så direkt som möjligt till slutdestination. Detta gör denna service både tillförlitlig och snabb.

Följande destinationer går direkt:

Adelaide

Brisbane

Fremantle

Melbourne

Sydney

Darwin omlastas i Adelaide.

Om du har farligt gods kan du lätt kontakta oss på: fredrik.richardson@tellusshipping.se så kollar vi möjlighet samt rater för ditt gods. Vi är säkra på att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar tillsammans med en riktigt fin service.

Avgångar hittar ni i vårt seglingsschema